Vestuvinės suknelės

2016 metų vestuvinių suknelių tendencijos

Sutuoktuvės – tai metas, kuomet jaunoji nori atrodyti mažų mažiausiai TO-BU-LAI. Balta suknelė, vakarinis makiažas, išskirtinio grožio juvelyriniai papuošalai, žavus manikiūras, lengvu įdegiu padengta oda… galėtume tęsti ir tęsti nesibaigiantį jaunosios grožio parametrų sąrašą, tačiau šiandien apsistosime ties pirmuoju – vestuvine suknelė. Kokios gi tendencijos vyrauja madų pasaulyje 2016 metais, kalbant apie svarbiausios moters dienos apdarą – baltą vestuvinę suknelę.

suknele 2016

Plunksnos! Gilios iškirptės! 3D gėlių papuošimai! Nauja vestuvinių suknelių 2016 metų pavasario kolekcija buvo pilna madingų detalių, kurios nuotakoms tikrai patiks.

2016 metų pavasario kolekcijos pristatymui populiariausi bei nuotakų mėgiamiausi dizaineriai nevaržė savęs, laužę visas įsisenėjusias vestuvinių suknelių tradicijas bei tapo iniciatoriais, kurie pradėjo naują stiliaus bangą, kurią klasikinės, romantiškos ir modernios nuotakos tiesiog dievins.

suknele  suknelė

Didžioji dalis naujų vestuvinių suknelių detalių koncentravosi ties papildomų sluoksnių kūrimo ir masės pridėjimu. Nesvarbu, ar tai reiškia, kad bus panaudotos mylimos gėlių su nėriniais aplikacijos, kurios leis suknelei „sužydėti“ pasinaudojant 3D puošmenomis ar bus eksperimentuojama su permatomu sijonu. Pridėtinis sijonas, kuris dažnai prisegamas prie suknelės šonų, ties jaunosios liemeniu, siekiant padidinti suknelės masę, taip pat sužaidžia savo rolę, kuomet norima sukurti įvairių kūno formų iliuziją. Šį pavasarį tai labai madinga.

Kolekcijos pristatymo metu buvo matoma, kad kai kūrybingi suknelių dizaineriai neapgaudinėjo mūsų akių su magiškais dizaino triukais, tuomet jie kūrė tikrai seksualių įvaizdžių vestuvinių suknelių, kurių norėtų kiekviena nuotaka. „Jausmingas/geidulingas“ – tai žodis, kurį ne retas dizaineris kolekcijos pristatymo metu vartojo norėdamas pabrėžti savo suknelių liniją. Ir tai buvo pakankamai akivaizdu, nes suknelių dizaine buvo naudojamos iškirptės, kurios siekė bambą, skeltukai, kurie siekė šlaunis (dar vadinami Angelina Jolie – esque slits) ir taip vadinamos „rakto skilutės“ (angl. Keyhole) ties krūtine. Net keletas nuotakų kostiumų, kurie žengė ant modelių podiumu, sukėlė jėgos jaučiamą jėgos jausmą.

vestuvine suknele vestuvine suknele

Paskutinis bet ne prasčiausias akcentas 2016 metų pavasario vestuvinių suknelių kolekcijos pristatymo metu buvo tai, kad dizaineriai labai noriai naudojo minkštas detales, kurios sukuria papildomą judesio ir takumo jausmą. Ant daugumos kolekcijos metu pasirodžiusių suknelių buvo pastebimos plunksnos: tiek ant suknelės pažemės tiek ant juosmens, siekiant jį papuošti. Banguotos detalės taip pat grįžo į madą. Pakopiniai sijonai taip pat sugrįžo į mados kelią. Jis kuriamas iš tekančio tiulio, šilko ar organzos sluoksnio. Būtent tokio įvaizdžio suknelės tapo daugelio dizainerių kolekcijos baigiamąja suknele.

vestuvine suknele 2016 suknelė

Vestuvės – tai, ko laukia kiekviena moteris. Nebūtina atsižvelgti į mūsų išvardintas 2016 metų pavasario vestuvinių suknelių kolekcijos tendencijas. Rinkitės tai, su kuo jausitės patogiai, laisvai ir maloniai. Tai yra svarbiausi kriterijai, į kuriuos turite atsižvelgti besirinkdamos savo vestuvinę suknelę. Sėkmės, meilės ir pasitikėjimo savimi, būsimosios nuotakos.

Informaciją parengė:

Vertimo biuras “Baltijos vertimai”

Scroll to Top